Velkommen til OnlinePartners.TV – Din TV-kanal om online markedsføring

501 Total
visninger

Velkommen til OnlinePartners.TV – din TV-kanal med fokus på online markedsføring.

Her på kanalen vil vi især komme ind på vores favoritområder, som bl.a. er search marketing, konverteringsoptimering, webanalyse, content marketing og en række andre spændende emner, som alle er super vigtige hvis du vil udnytte nettets muligheder maksimalt, i forhold til at øge din virksomheds synlige og dermed tiltrække flere kunder.

I OnlinePartners.TV kommer du både til at møde undertegnede og ikke mindst en række af mine dygtige kollegaer. Ofte en af gangen, men nogle gange er vi også et par stykker i studiet for at debatere om et specifikt emne.


Vores ønske er at lave gode videoer til dig om online marketing-emner, som du synes der mangler at blive talt og forklaret mere om. Vi håber derfor, du får brugbar viden ud af at kigge med og jeg vil i samme forbindelse også sende en lille bøn i din retning, som jeg virkelig håber, du vil tage til dig: Og det, har du input, har du forslag til emner vi bør tage eller spørgsmål til nogle af de videoer vi har lavet, så hører vi altså altid meget gerne fra dig – så brug derfor endelig kommentarfeltet. God fornøjelse og vi ses.

Læs mereSkriv en kommentar

3 svar til “Velkommen til OnlinePartners.TV – Din TV-kanal om online markedsføring

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tip a friend

NYESTE VIDEOER

Rune Bruun Hansen
I DENNE VIDEO
Rune Bruun Hansen

Rune Hansen er Senior SEO Specialist og stifter af OnlinePartners. Han elsker online marketing, Star Wars og iværksætteri. Du vil især høre ham tale om SEO, webstrategi og nye online-tendenser, i de kommende videoer her på kanalen.

MERE OM RUNE BRUUN HANSEN