Stor dansk konference om online annoncering: Online Ads Summit

292 Total
visninger

Se program og læs mere her: http://onlineadssummit.dk/

Grosen: Hej og velkommen til OnlinePartners.TV.

Rune: I dag har vi en spændende nyhed, vi gerne vil dele med dig, og det er, at OnlinePartners og IBA endnu engang er gået sammen om at skabe en ny konference, der denne gang henvender sig til dig, der gerne vil lære mere om online annoncering, så du får endnu flere kunder ud af din virksomheds investering i eksempelvis AdWords, Facebook-annoncer og LinkedIn.

Grosen: Konferencen hedder Online Ads Summit, og den bliver afholdt den 28. september 2017 i Kolding. Ideen opstod egentlig, fordi Rune og jeg oplever, hvordan mulighederne via de betalte kanaler online bliver flere og flere, samtidig med at konkurrencen i mange brancher stiger, hvilket stiller større krav til dig og din virksomhed i jagten på at opnå en så høj ROI som muligt.

Rune: Lige præcis, og fordi det ikke længere bare er nok, at du annoncerer online, men at du altså skal vælge dine digitale kampe med omhu og kende de mange muligheder, som er til rådighed, så har vi inviteret en lang række kloge hoveder fra ind- og udland til at joine os på scenen og give dig vores bedste tips om online annoncering. Her vil både være oplæg for begyndere og øvede annoncører med dels hands on- og strategiske vinkler.

Grosen: Blandt talerne finder du både spændende case-virksomheder, en lang række dygtige digitale specialister og ikke mindst får vi oplæg fra forskellige platforme såsom Google, Bing og det populære værktøj SEMrush.

Rune: Konferencen sluttes med tapas og networking, hvilket altid plejer at kaste flere gode tips og nye relationer af sig.

Grosen: Vi håber at se dig den 28. september til en lærerig netværksdag om annoncering online. Læs mere på onlineadssummit.dk

Læs mereSkriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tip a friend

NYESTE VIDEOER

Grosen Friis
I DENNE VIDEO
Grosen Friis

Grosen Friis er en af danmarks dygtigste SEO-eksperter, og med en baggrund som programmør er teknisk SEO en af Grosens stærkeste sider.

MERE OM GROSEN FRIIS
Rune Bruun Hansen
I DENNE VIDEO
Rune Bruun Hansen

Rune Hansen er Senior SEO Specialist og stifter af OnlinePartners. Han elsker online marketing, Star Wars og iværksætteri. Du vil især høre ham tale om SEO, webstrategi og nye online-tendenser, i de kommende videoer her på kanalen.

MERE OM RUNE BRUUN HANSEN