Stor dansk SEO-konference i 2016: SEOday [Breaking]

966 Total
visninger

Hej og velkommen til OnlinePartnersTV

I dag har vi en spændende nyhed, vi gerne vil dele med dig, og det er at OnlinePartners og IBA Erhvervsakademi er gået sammen om at lave en rendyrket SEO-konference, for dig der gerne vil lære mere om SEO, så du kan tiltrække flere kunder, kan lære nye tricks på både begynder, medium og højt niveau.


Og konference den hedder SEOday og den bliver afholdt d.28 januar 2016 i Kolding. Og ideen opstod egentlig fordi at Rune og jeg savnede et større dansk SEO-event, som ikke bare giver nogle få personers syn på SEO – som eksempelvist bare vores eget – men istedet giver et nuanceret billede af SEO i 2016, ved at en lang række SEO-specialister går til talerstolen og giver sine bedste tips.

Og vi har derfor inviteret nogle af vores gode konkollegaer til at joine os i et brag af en SEO-konference, hvor talerne blandt andet tæller gode folk som Thomas Rosenstand, Lars Bachmann, Søren Sprogø, Kamil Tavas fra Google, Tina Halkjær Jensen, Søren Riisager, Henrik Brændgaard, Lars Skjoldby, Rasmus Himmelstrup, en eller anden nørd der hedder Grosen Friis, Mogens Møller, Slikhaar og sidst men ikke mindst, Brian Dean.

Og nå ja – så er der selvfølgelig også networking med tapas og champagne efter konferencen, og det har jeg på fornemmelsen går hen og bliver både hyggeligt, men også ret udviklende i SEO- og forretningsmæssig forstand.

Så hvis du synes det lyder interessant, kan du læse mere på www.seoday.dk, hvor du kan læse hele programmet, få mere information og tilmelde dig. Vi glæder os til at se dig til en hyggelig og lærerig dag.

Tak fordi du så med.

Kategorier: SEO
Dato: 24.11.15
Læs mereSkriv en kommentar

2 svar til “Stor dansk SEO-konference i 2016: SEOday [Breaking]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tip a friend

NYESTE VIDEOER

Grosen Friis
I DENNE VIDEO
Grosen Friis

Grosen Friis er en af danmarks dygtigste SEO-eksperter, og med en baggrund som programmør er teknisk SEO en af Grosens stærkeste sider.

MERE OM GROSEN FRIIS
Rune Bruun Hansen
I DENNE VIDEO
Rune Bruun Hansen

Rune Hansen er Senior SEO Specialist og stifter af OnlinePartners. Han elsker online marketing, Star Wars og iværksætteri. Du vil især høre ham tale om SEO, webstrategi og nye online-tendenser, i de kommende videoer her på kanalen.

MERE OM RUNE BRUUN HANSEN