SEOday highlights – SEO-konference i Kolding

1004 Total
visninger

SEOday 2016
Rune (OnlinePartners): “Tankerne bag SEOday er, at skabe en lærerig netværksdag for alle, der arbejder med søgemaskineoptimering.”

Mette Will(IBA): “Jeg må sige, at dagen i dag, den har i allerhøjeste grad levet op til mine forventninger, og også overgået dem. Dét at vi har været 162 mennesker her i dag med en udsolgt konference, det er fantastisk. Jeg er en meget glad kvinde.”

Troels Bruun (LINAK): “Det har været nogle gode indlæg – både fra danske og udenlandske eksperter. Indlægget fra Brian Dean syntes jeg var rigtig godt. Han er god til at præsentere noget stof på en måde, så der både er humor og viden.”

Brian Dean: “Today I talked about what ranking factors are really important in 2016, and will be even more important as 2017 rolls around. The people are really nice. It’s great networking opportunities and it’s a very well done professional conference that’s very organised and has a ton of opportunities to meet other people so – I highly recommend SEOday.”

Deltager1: “Dagen i dag har været super lærerig. Der har været rigtig mange gode ting.”

Deltager2: “Allerede efter det første indslag, så havde billetten betalt sig hjem i ny inspiration.”

Deltager3: “Sådan en dag som i dag har været helt fantastisk.”

Deltager4: “Jeg vil helt sikkert anbefale SEOday til andre. Det har været en fantastisk oplevelse.”

Thomas Rosenstand: “Det jeg vil sige, der er vigtigt ved sådan nogle konferencer her – det er altså ikke kun indholdet. Det er altså i høj grad, hvad der sker mellem indlæggene, og hvad der sker bagefter, hvor man kan skabe de her netværkssamarbejder med mennesker som man ellers ikke ville have mødt – og der skal altså kun ét fornuftigt samarbejde til, før sådan en konferencebillet er betalt mange gange. Så dét synes jeg ikke, man skal undervurdere, så lad være med at rende ud af døren ligeså snart det er slut. Gå med i baren selvom du ikke drikker. Gå med og snak.”

Kategorier: SEO
Dato: 08.11.16
Læs mereSkriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tip a friend

NYESTE VIDEOER

Rune Bruun Hansen
I DENNE VIDEO
Rune Bruun Hansen

Rune Hansen er Senior SEO Specialist og stifter af OnlinePartners. Han elsker online marketing, Star Wars og iværksætteri. Du vil især høre ham tale om SEO, webstrategi og nye online-tendenser, i de kommende videoer her på kanalen.

MERE OM RUNE BRUUN HANSEN