Sådan får du mere værdi af dine Google Analytics-data

254 Total
visninger

Jeg hedder Morten Nevado, og jeg har holdt et oplæg om, hvordan man får mere værdi ud af sine data i Google Analytics.

Grundlæggende tips det er, at man sørger for at sætte Google Analytics rigtig op, så man ved, at den data man har derinde, den er brugbar – og at man måler på alle de vigtige parametre. Dvs. man skal sørge for at sætte mål op i sin Google Analytics, man skal sørge for at fjerne sin egen trafik. Det er virkelig vigtigt.

Et andet godt trick det er, at man prøver at sammenligne sin data. Så det kan være en god ide at sammenligne over tid, så man prøver at sammenligne en tidsperiode med samme periode sidste år, men man kan også prøve at sammenligne forskellige segmenter med hinanden, så man kan se, hvordan de mandlige brugere på ens website opfører sig, og hvordan de kvindelige gør.

Og så se om der er en forskel der, og om man måske kan gøre noget for at få flere kvinder til at købe i sin webshop, hvis det er det, der er tilfældet.

Det næste er, at man skal sørge for rent faktisk at bruge dataene, og mange kan tit blive tabt inde i Google Analytics, fordi der er så meget data. Hvis man sørger for at stille sig selv nogle spørgsmål inden man går ind i Google Analytics og egentlig bestemmer sig for, hvad det er, man vil undersøge inden man åbner programmet, så får man en langt større succesoplevelse.

Så i stedet for at sige: “Google Analytics”, giv mig nogle svar! Så sig: “Google Analytics, jeg vil gerne vide, hvordan det går med mit mobile website. Køber folk noget på det?”, så kan man nemmere finde de rigtige ting.

Kategorier: Google Analytics
Værter: Morten Nevado
Dato: 25.04.17
Læs mereSkriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tip a friend

NYESTE VIDEOER

Morten Nevado
I DENNE VIDEO
Morten Nevado