Brug negative søgeordslister og få bedre AdWords-afkast

226 Total
visninger

I denne video vil jeg vise dig, hvordan du kan spare tid og penge med negative søgeordslister.

Velkommen til OnlinePartners TV.

Negative søgeord er ekstremt vigtige, hvis du vil spare penge på AdWords. Du vil undgå at blive set på ord og fraser, som du ikke har lyst til at blive fundet på.

I videoen, 27 ord som der stjæler dit AdWords-budget, får du inspiration til nogle konkrete negative søgeord.

Men hvad nu hvis du har en rigtig stor AdWords-konto med mange hundrede negative søgeord i forskellige kampagner? Så kan du hurtigt miste overblikket over de negative søgeord – og når du mister overblikket tager det længere tid at vedligeholde din AdWords-konto

I værste fald kan det koste dig mange penge, fordi du overser negative ord, der er på nogen kampagner, men som du glemmer at indsætte på andre kampagner.

Der er dog en løsning på dette problem. Det er at bruge negative søgeordslister.

En søgeordsliste kan du koble op på alle de kampagner, du vil, når du først har lavet den. Det betyder, at du kan tilføje et negativt søgeord til en søgeordsliste, hvorefter søgeordet gælder for alle de kampagner, som listen er knyttet til.

Du kan have flere negative søgeordslister med forskelligt tema. F.eks:
– En generel liste
– En liste med byer og lande som du ikke vil findes på
– En liste over brands som du ikke forhandler
– Osv.

På den måde holder du god orden på dine negative søgeord og du kan knytte de forskellige lister op på relevante kampagner.

Og nu vil jeg vise dig, hvordan du gør dette i AdWords-systemet:
Jeg er nu logget ind på min AdWords-konto og så skal jeg ned på det punkt, der hedder Negative søgeord på kampagneniveau. Når jeg kommer ind på det her menupunkt, så kan jeg se alle de lister, jeg har oprettet, hvis jeg har oprettet nogen, og jeg kan tilføje en ny liste ved at trykke på +Liste.

Jeg vælger i det her tilfælde at tilføje en ny liste, så jeg tilføjer en liste, der hedder Negative søgeord. Så kan jeg begynde at indtaste mine negative søgeord, så jeg vælger lige at indtaste nogle ord her, som jeg ikke har lyst til at blive fundet på:

– Gratis
– Brugt
– Brugte
– Download
– Job

Jeg gemmer min negative søgeordsliste, og så skulle den gerne fremgå af oversigten, hvor jeg kan se antallet af søgeord, og så kan jeg også se antallet af kampagner på min konto som jeg har tilknyttet søgeordslisten til.

Lad os nu bare sige, at jeg vil tilknytte søgeordslisten til en kampagne: Så går jeg hen på listen, Negative søgeord, og krydser den af og klikker på Anvend på kampagner.

Så ligger alle mine kampagner, som jeg har oprettet, her. Både alle de aktive og alle dem, jeg har sat på pause. Jeg vælger nu at tilknytte søgeordslisten til to kampagner: Barnevogne og Børnetøj og klikker Gem.

De negative søgeord på listen gælder så for begge de kampagner, som jeg har tilføjet.

Det var min gennemgang af, hvordan du kan spare tid og penge med negative søgeordslister. Jeg håber, at du fik noget ud af det.

Har du spørgsmål, så smid endelig din kommentar under videoen.

Tak fordi du så med.

Kategorier: AdWords
Program: Bedre PPC
Værter: Kim Petersen
Dato: 28.12.16
Læs mereSkriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tip a friend

NYESTE VIDEOER

Kim Petersen
I DENNE VIDEO
Kim Petersen

Kim Petersen er PPC Specialist hos OnlinePartners. Han er ret vild med PPC-data, motionsløb og digital marketing.

MERE OM KIM PETERSEN